onsdag , februar 21 2018
daar
Home / lidt af hvert / Trump vælger skuespiller som ambassadør i Danmark

Trump vælger skuespiller som ambassadør i Danmark

daar

Den amerikanske præsident Donald Trump har valgt Carla Sands som ambassadør i Danmark. Carla Sands har tidligere haft en karriere som skuespiller. Senatet i USA skal nu kun godkende hende, før hun kan pakke sine ting og flytte til Danmark.

Carla Sands hjælper i øjeblikket Donald Trump med at styre USA’s økonomi som rådgiver. Carla Sands skal dog først godkendes af det amerikanske Senat. Hvis Senatet godkender hende bliver hun den næste ambassadør i rækken, som strækker sig helt tilbage til 1827. 

Fred Sands var Carla Sands nu afdøde mand som døde i 2015. Han har tidligere sagt, at han ikke kan lide Trump, og han troede ikke på at Trump kunne blive præsident. Derfor virker det for mange lidt mærkeligt, at Trump nu giver Carla Sands en så vigtig post. Carla Sands lavede mange indsamlinger til Trump under valgkampen. Derudover har hun kun udtalt sig positivt om præsidenten.

Carla Sands har udover at være formand for et stort amerikanst firma også været skuespiller. Hun var med i 9 sæsoner af den kendte serie “Glamour”, hvor hun spillede Alex Simpson. Så det ser derfor ud til at Danmarks næste ambassadør, både er skuespiller, forretnings kvinde, økonom og enke til Fred Sands, som ikke kunne lide Trump.

TV2

About Radio Sawa

Check Also

Sommertid er stemt ned

Et flertal i Europa-parlamentet har stemt for, at sommertid skal droppes. Grunden er, at der …

200 svenske politifolk får ekstra beskyttelse

Voldelige bander og kriminelles angreb og trusler mod politiet i Sverige har efterhånden nået så …

This site is protected by WP-CopyRightPro
X
¤