onsdag , februar 21 2018
daar
Home / samfund / Danskerne raser over kulturministerens prinse-opslag: »Skam dig Mette Bock«
Foto: Tycho Gregers

Danskerne raser over kulturministerens prinse-opslag: »Skam dig Mette Bock«

daar

Ministeren mener ikke, at danskerne kunne lide Prins Henrik.

»Det blev en lykkelig kærlighedhistorie. Men et ulykkeligt kulturmøde.«

 

Sådan beskrev Liberal Alliances kulturminister, Mette Bock (LA), i går ægteskabet mellem dronning Margrethe og prins Henrik i et Facebook-oplag. Hun mener, at danskerne har opført sig hyklerisk efter, at prins Henrik tirsdag aften gik bort, og beskylder den danske befolkning for at have »mobbet« prinsen.

»Og mobberne vil i dag svømme over med nekrologer om dette fantastiske menneske, der var spændende, anderledes, sprudlende og helt sig selv. Hykleriet vil ingen ende tage,« skriver hun.

Men danskerne er ikke enige med ministeren.

På nuværende tidspunkt har 647 personer kommenteret opslaget på Facebook, og rigtig mange af dem, der har responderet, er decideret rasende over Mette Bocks (LA) udmelding.

Mange giver i deres kommentarer udtryk for, at de mener, at kulturministeren mangler situationsfornemmelse, og at de ser det som usmageligt, at hun bruger prinsens dødsfald i en politisk agenda.

Desuden harcelerer flere over, at Mette Bock med sit opslag »skærer alle over en kam«, da mange af dem, ifølge dem selv, var rigtig glade for og stolte af, at prinsen repræsenterede Danmark.

Ifølge Mette Bock kunne danskerne ikke lide Prins Henrik, og hun mener, at prinsen aldrig blev rigtig dansk. Flere af dem, der har kommenteret opslaget, drager paralleller mellem Liberal Alliances stramme udlændinge politik og ministerens opslag og udleder, at Mette Bock (LA) burde feje for egen dør, før hun angriber danskerne.

Mette Bock har endnu ikke ønsket at kommentere sit Facebook-opslag.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Kvinder stemmer rødt

En ny meningsmåling viser, at Mette Frederiksen fra Socialdemokratiet klart ville sidde på magten.I hvert …

Ansatte i ældreplejen skal fremvise straffeattest

Risikoen for overgreb og tyveri åbner nu en debat om, hvem der skal have lov …

This site is protected by WP-CopyRightPro
X
¤