lørdag , maj 26 2018
arda
Home / samfund / A.P. Møller-projekt skaber dygtigere lærere
Wikipedie

A.P. Møller-projekt skaber dygtigere lærere

arda

A.F. Møller Fonden bevilgede i 2014 21 millioner kroner til et projekt, der skulle skabe bedre undervisning i Folkeskolen, ”Program for læringsledelse.”

240 skoler er siden 2015 blevet gennemanalyseret. Forskere har indsamlet data om skolernes undervisning, ledelse samt om elevernes trivsel og faglighed. På den baggrund har de lavet individuelle mål og planer, som skal sikre, at alle elever – både stærke og svage – får mere ud af deres skolegang.

Forskerne har lavet en midtvejsevaluering af projektet. En af forskerne Lars Qvortrup, der er professor på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse ved Aarhus Universitet fortæller:

“Lærerne og skolelederne oplever, at deres fagprofessionelle praksis er markant forbedret.” “De vurderer blandt andet, at de er blevet bedre til at give feedback, og at de samarbejder bedre.”

Eleverne synes ikke, at deres skolegang er blevet dårligere, men heller ikke, at den er blevet bedre. De oplever, at de får det samme ud af undervisningen, og de er lige så glade for at gå i skole som før. Eleverne oplever også, at de er blevet bedre til at arbejde sammen.

 

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Efter massiv overbelægning på sygehuse: Nu kaldes tre ministre i samråd

På hver femte hospitalsafdeling var der i marts i år for mange patienter til for …

Arriva genkender ikke Støjbergs bekymring: Har aldrig haft problemer med muslimske chauffører under ramadanen

Der er ingen grund til at være bekymret for at sætte sig ind i en …

This site is protected by WP-CopyRightPro
X
¤
%d bloggers like this: