Home / Nyheder / Regeringen støttede et firma, hvor en minister var investor.
Wikimedia Commons

Regeringen støttede et firma, hvor en minister var investor.

JyllandsPosten har fået aktindsigt i nogle dokumenter. De viser, at Erhvervsministeriet afsatte 6 millioner kroner til en turnering i computerspil. Turneringen arrangeres af firmaet Rfrsh. Uddannelsesminister Tommy Ahlers (V) ejede på det tidspunkt anparter i firmaet.

Bevillingen blev godkendt d. 30. maj i år. Tommy Ahlers solgte sine anparter d. 13. juni.

Naser Khader (K) var den, der især arbejdede for at få afsat pengene til e-sport. Og han meddelte til DR. at pengene skulle administreres af firmaet Rfrsh. Det var der andre firmaer inden for e-sport, der var utilfredse med.

Puljen er nu forhøjet til 10 millioner kroner. Christian Sørensen er direktør i et andet e-sportsfirma. Han siger, at der skal være lige muligheder for alle. Og hans firma vil holde øje med, at det går retfærdigt til, når puljen skal fordeles.

Erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) skal i denne uge aflevere en redegørelse til Finansudvalget. Her skal han gøre rede for, hvorfor det ikke blev nævnt, at Tommy Ahlers havde forbindelse til Rfrsh, da udvalget bevilgede penge til dem.

 

JyllandsPosten

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: