Home / Nyheder / DF udfordrer Socialdemokratiets nye udlændingepolitik
Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen Dahls partiledartal på Cirkuspladsen i Allinge den 12 juni 2015. Folkemødet på Bornholm 2015 Photo: News Øresund - Johan Wessman © News Øresund(CC BY 3.0) Detta verk av News Øresund är licensierat under en Creative Commons Erkännande 3.0 Unported-licens (CC BY 3.0). Bilden får fritt publiceras under förutsättning att källa anges. The picture can be used freely under the prerequisite that the source is given. News Øresund, Malmö, Sweden. www.newsoresund.org. News Øresund är en oberoende regional nyhetsbyrå som är en del av det dansk-svenska kunskapscentrat Øresundsinstituttet. www.newsoresund.org www.oresundsinstituttet.org

DF udfordrer Socialdemokratiets nye udlændingepolitik

arda

Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, vil teste Socialdemokratiets linje på udlændingeområdet. “Er det ren retorik, eller mener S det, de fremlagde i partiets udlændingeudspil tidligere på måneden”?

Socialdemokratiet foreslog blandt andet et stop for spontan asylsøgning i Danmark. “Det betyder, at man ikke længere kan rejse til Danmark og bede om asyl, hvorefter man bliver indkvarteret i Danmark mens asylansøgningen behandles”, sagde den socialdemokratiske formand Mette Frederiksen

I et interview med Berlingske udtaler Thulesen Dahl, at DF hurtigst muligt vil lave en aftale om udlændinge med S. Og at regeringen ikke nødvendigvis skal deltage. Til Ritzau siger han: “Nu vil jeg give S muligheden for at vise, at partiets udspil ikke bare er et valgoplæg”.

 

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Løkke slår fast: Burkaer skal ikke give fængselsstraf

Selv om en fransk-algerisk rigmand har bebudet, at han vil betale bøder for de danske …

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: