Home / Nyheder / Dansk Fokeparti inviterer Socialdemokratiet til stramninger i udlændingepolitikken
Dansk Folkepartis partiledare Kristian Thulesen Dahls partiledartal på Cirkuspladsen i Allinge den 12 juni 2015. Folkemødet på Bornholm 2015 Photo: News Øresund - Johan Wessman © News Øresund(CC BY 3.0) Detta verk av News Øresund är licensierat under en Creative Commons Erkännande 3.0 Unported-licens (CC BY 3.0). Bilden får fritt publiceras under förutsättning att källa anges. The picture can be used freely under the prerequisite that the source is given. News Øresund, Malmö, Sweden. www.newsoresund.org. News Øresund är en oberoende regional nyhetsbyrå som är en del av det dansk-svenska kunskapscentrat Øresundsinstituttet. www.newsoresund.org www.oresundsinstituttet.org

Dansk Fokeparti inviterer Socialdemokratiet til stramninger i udlændingepolitikken

Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl, inviterer Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, til en drøftelse om stramninger i udlændingepolitikken.

Det sker, efter at Socialdemokratiet i forrige uge præsenterede et stort valgoplæg på udlændingeområdet med en lang række stramninger, som skal begrænse den ikke-vestlige indvandring til Danmark. Socialdemokratiet vil med en ny asyl- og udlændingereform afskaffe muligheden for at søge asyl i Danmark og sætte loft over antallet af flygtninge og familiesammenførte.

Til DR Nyheder siger Kristian Thulesen Dahl, at partierne som det allerførste kan udarbejde et fælles forslag om loft over antallet af familiesammenføringer for flygtninge med midlertidig opholdstilladelse. Dem er der ca. 4200 af herhjemme. Det er især krigsflygtninge fra Syrien, der ikke er personligt forfulgte, og som derfor ikke har samme rettigheder som egentlige flygtninge.

Kristian Thulesen Dahl henviser til, at den nye tyske regering prøver at indføre en kvote for den type familiesammenføringer på højst 1.000 om måneden. Ifølge DF’s tal svarer det til ca. 65 om måneden her i Danmark. Ordningen ventes indført i Tyskland til sommer efter en juridisk vurdering.

Hovedparten af flygtningene med midlertidig beskyttelse kom hertil under den store flygtningebølge for tre år siden. Da de kan søge om familiesammenføring efter tre år, ventes tusinder af ægtefæller og børn til Danmark de kommende år. Derfor mener Dansk Folkeparti, at det haster med en kvoteordning.

 

DR

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: