Home / samfund / Danskerne raser over kulturministerens prinse-opslag: »Skam dig Mette Bock«

Danskerne raser over kulturministerens prinse-opslag: »Skam dig Mette Bock«

arda

Ministeren mener ikke, at danskerne kunne lide Prins Henrik. »Det blev en lykkelig kærlighedhistorie. Men et ulykkeligt kulturmøde.«

Sådan beskrev Liberal Alliances kulturminister, Mette Bock (LA), i går ægteskabet mellem dronning Margrethe og prins Henrik i et Facebook-oplag. Hun mener, at danskerne har opført sig hyklerisk efter, at prins Henrik tirsdag aften gik bort, og beskylder den danske befolkning for at have »mobbet« prinsen.

»Og mobberne vil i dag svømme over med nekrologer om dette fantastiske menneske, der var spændende, anderledes, sprudlende og helt sig selv. Hykleriet vil ingen ende tage,« skriver hun.

Men danskerne er ikke enige med ministeren.

På nuværende tidspunkt har 647 personer kommenteret opslaget på Facebook, og rigtig mange af dem, der har responderet, er decideret rasende over Mette Bocks (LA) udmelding.

Mange giver i deres kommentarer udtryk for, at de mener, at kulturministeren mangler situationsfornemmelse, og at de ser det som usmageligt, at hun bruger prinsens dødsfald i en politisk agenda.

Desuden harcelerer flere over, at Mette Bock med sit opslag »skærer alle over en kam«, da mange af dem, ifølge dem selv, var rigtig glade for og stolte af, at prinsen repræsenterede Danmark.

Ifølge Mette Bock kunne danskerne ikke lide Prins Henrik, og hun mener, at prinsen aldrig blev rigtig dansk. Flere af dem, der har kommenteret opslaget, drager paralleller mellem Liberal Alliances stramme udlændinge politik og ministerens opslag og udleder, at Mette Bock (LA) burde feje for egen dør, før hun angriber danskerne.

Mette Bock har endnu ikke ønsket at kommentere sit Facebook-opslag.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Fagforbund advarer: Syrere kan blive konjunkturgidsler

Danske virksomhed har for alvor åbnet døren for flygtninge, der i højere grad har fået …

Dansk Flygtningehjælp: Danmark kan tage flere flygtninge

Var antallet af mennesker på flugt verden over reduceret, ville det være en succes, at …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: