Home / Nyheder / Årets danske idrætsnavne er kåret

Årets danske idrætsnavne er kåret

Den årlige uddeling af årets idrætspriser 2017 er uddelt.

Den største pris, Årets Sportsnavn, gik til badmintonspiller, Viktor Axelsen. Han har vundet verdensmesterskabet i herresingle og en række andre internationale priser i 2017. Han ligger nummer 1 på verdensranglisten. Viktor Axelsen vandt også Årets jubelscene og prisen BT guld, som er prisen, hvor sportsnavne selv kårer årets idrætsudøver.

Bedste kvindelige fodboldspiller blev Pernille Harder. Det er andet år i træk, at hun vinder prisen. Pernille Harder er anfører for det danske kvindelandshold og blev kåret til Europas anden bedste kvindelige fodboldspiller tidligere på året.

Bedste mandlige fodboldspiller blev Christian Eriksen. Det er fjerde gang, han vinder prisen. Christian Eriksen scorede blandt andet hattrick i VM-kvalifikationen og sikrede Danmark den endelige VM-billet.

Prisen, Årets Forbillede, gik til fodboldspiller, Nadia Nadim.

Hall of fame prisen gik til racerkøreren, Tom Kristensen. Han er den dansker, der har vundet Le Mans flest gange.

TV2.

 

About Radio Sawa

Check Also

Udlændingestyrelsen vil bremse opholdstilladelser til syrere

For første gang siden 2013 vurderer Udlændingestyrelsen ikke, at situationen alle steder i Syrien giver …

Enighed om at lade integrationsuddannelse fortsætte

Den såkaldte IGU – som er en forkortelse for integrationsgrunduddannelsen – fortsætter. Ordningen, der giver …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: