Home / Nyheder / Årets danske idrætsnavne er kåret

Årets danske idrætsnavne er kåret

arda

Den årlige uddeling af årets idrætspriser 2017 er uddelt.

Den største pris, Årets Sportsnavn, gik til badmintonspiller, Viktor Axelsen. Han har vundet verdensmesterskabet i herresingle og en række andre internationale priser i 2017. Han ligger nummer 1 på verdensranglisten. Viktor Axelsen vandt også Årets jubelscene og prisen BT guld, som er prisen, hvor sportsnavne selv kårer årets idrætsudøver.

Bedste kvindelige fodboldspiller blev Pernille Harder. Det er andet år i træk, at hun vinder prisen. Pernille Harder er anfører for det danske kvindelandshold og blev kåret til Europas anden bedste kvindelige fodboldspiller tidligere på året.

Bedste mandlige fodboldspiller blev Christian Eriksen. Det er fjerde gang, han vinder prisen. Christian Eriksen scorede blandt andet hattrick i VM-kvalifikationen og sikrede Danmark den endelige VM-billet.

Prisen, Årets Forbillede, gik til fodboldspiller, Nadia Nadim.

Hall of fame prisen gik til racerkøreren, Tom Kristensen. Han er den dansker, der har vundet Le Mans flest gange.

TV2.

 

About Radio Sawa

Check Also

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

Løkke: Regionernes fremtid er uafklaret

De fem regioner, hvis primære opgave er at drive sundhedsvæsnet, går en uvis fremtid i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: