Home / Nyheder / Årets danske idrætsnavne er kåret

Årets danske idrætsnavne er kåret

Den årlige uddeling af årets idrætspriser 2017 er uddelt.

Den største pris, Årets Sportsnavn, gik til badmintonspiller, Viktor Axelsen. Han har vundet verdensmesterskabet i herresingle og en række andre internationale priser i 2017. Han ligger nummer 1 på verdensranglisten. Viktor Axelsen vandt også Årets jubelscene og prisen BT guld, som er prisen, hvor sportsnavne selv kårer årets idrætsudøver.

Bedste kvindelige fodboldspiller blev Pernille Harder. Det er andet år i træk, at hun vinder prisen. Pernille Harder er anfører for det danske kvindelandshold og blev kåret til Europas anden bedste kvindelige fodboldspiller tidligere på året.

Bedste mandlige fodboldspiller blev Christian Eriksen. Det er fjerde gang, han vinder prisen. Christian Eriksen scorede blandt andet hattrick i VM-kvalifikationen og sikrede Danmark den endelige VM-billet.

Prisen, Årets Forbillede, gik til fodboldspiller, Nadia Nadim.

Hall of fame prisen gik til racerkøreren, Tom Kristensen. Han er den dansker, der har vundet Le Mans flest gange.

TV2.

 

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: