Home / samfund / Kvinde satte ild til sig selv i Borgerservice i Sorø
TV Øst

Kvinde satte ild til sig selv i Borgerservice i Sorø

Der var mellem 20-25 medarbejdere hos borgerservice i Sorø og en enkelt borger, som bevidnede at en 68-årig kvinde onsdag satte ild til sig selv. Alle er efterfølgende blevet tilbudt krisehjælp, oplyser kommunaldirektør, Søren Kjær til Politiken.

»Da hun var kørt af sted i en ambulance, samlede vi dem, som enten har været tilskuere, har deltaget i slukningsarbejdet eller på anden måde har været tæt på. Sammen med den lokale beredskabsinspektør havde vi en dialog om, hvad folk oplevede. Han understregede, at de alle har handlet professionelt, og at de må love hinanden at være opmærksomme på, om de bliver kede af det efterfølgende. I så fald kan de kontakte os og vagtchefen og få krisehjælp«, siger han til avisen.

Vi har hørt fra personalet og andre vidner, at hun har været til møde med sin sagsbehandler. Efter mødet går hun ind på et toilet, og få minutter senere træder hun ud og sætter ild til sig selv, siger vagtchef Stefan Jensen.

Den 68-årige blev kørt på Rigshospitalet, hvor hun modtager behandling for sine forbrændinger. Hun er forsat i livsfare.

Politiet er forsat på rådhuset i Sorø, hvor de forsøger, at finde ud af, hvorfor kvinden valgte at sætte ild til sig selv.

 

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: