Home / samfund / Kvinde satte ild til sig selv i Borgerservice i Sorø
TV Øst

Kvinde satte ild til sig selv i Borgerservice i Sorø

arda

Der var mellem 20-25 medarbejdere hos borgerservice i Sorø og en enkelt borger, som bevidnede at en 68-årig kvinde onsdag satte ild til sig selv. Alle er efterfølgende blevet tilbudt krisehjælp, oplyser kommunaldirektør, Søren Kjær til Politiken.

»Da hun var kørt af sted i en ambulance, samlede vi dem, som enten har været tilskuere, har deltaget i slukningsarbejdet eller på anden måde har været tæt på. Sammen med den lokale beredskabsinspektør havde vi en dialog om, hvad folk oplevede. Han understregede, at de alle har handlet professionelt, og at de må love hinanden at være opmærksomme på, om de bliver kede af det efterfølgende. I så fald kan de kontakte os og vagtchefen og få krisehjælp«, siger han til avisen.

Vi har hørt fra personalet og andre vidner, at hun har været til møde med sin sagsbehandler. Efter mødet går hun ind på et toilet, og få minutter senere træder hun ud og sætter ild til sig selv, siger vagtchef Stefan Jensen.

Den 68-årige blev kørt på Rigshospitalet, hvor hun modtager behandling for sine forbrændinger. Hun er forsat i livsfare.

Politiet er forsat på rådhuset i Sorø, hvor de forsøger, at finde ud af, hvorfor kvinden valgte at sætte ild til sig selv.

 

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Imamer vil opfordre ansøgere til at omgå krav om håndtryk

At undlade at give hånd til personer af modsat køn handler ikke om mangel på …

Regeringen vil sikre bedre hjælp til de mest psykisk syge

Mennesker med de sværeste og mest invaliderende psykiske lidelser skal have bedre hjælp. Det mener …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: