Home / samfund / Skyderi i København: En person er ramt
Foto: Jens Dresling/Polfoto

Skyderi i København: En person er ramt

arda

MARIE HOHNEN

Personens tilstand er ukendt, oplyser Københavns Politi.

Københavns Politi har oplyst på twitter, at en person onsdag aften er ramt af et skyderi omkring Griffenfeldsgade på Nørrebro i København.

Personens tilstand er ukendt, fremgår det yderligere.

Jyllands-Postens reporter Michael Thykier er til stede på Griffenfeldsgade onsdag aften.

»Der er utallige politibiler og politiets tekniske efterforskning er her. De bruger lommelygter og tager billeder af gaden. De står og poder i nogle metalporte i Griffenfeldsgade,« fortæller Michael Thykier til Jyllands-Posten.

»Der er desuden spærret hele vejen rundt om det, der hedder Folkets Park – og som er et af de steder, Loyal to Familia holder til,« fortæller han.

Han oplyser desuden, at flere gæster på caféer i Griffenfeldsgade først fik at vide, at de ikke måtte gå ud på vejen, mens politiet efterforskede, men nu er ved at blive fulgt ud af politiet.

Anmeldelsen om skyderiet i Griffenfeldsgade kom ved 20.30-tiden. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor mange skud der er affyret eller andre omstændigheder ved skyderiet, skriver Ritzau.

Skyderiet er et blandt mange skyderier, der har ramt København i løbet af de seneste par måneder.

Den 3. november blev en person ramt af et skyderi mellem Åkandevej og Ruten i Tingbjerg. Den 31. oktober blev en person dræbt af skud på Nørrbro. Og den 25. oktober blev en person ramt af skud i Søborg.

I alt har der været 40 skudepisoder siden den 12. juni i år. 22 personer er blevet ramt, mens to personer er dræbt siden juni. Det skriver DR.

Banden LTF har siden foråret haft en konflikt med blandt andre banden Brothas, der holder til i Mjølnerparken på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro.

De fleste af de mange skudepisoder, der sommeren og efteråret igennem har plaget København, tilskrives konflikten mellem de to bander, skriver Ritzau.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Fagforbund advarer: Syrere kan blive konjunkturgidsler

Danske virksomhed har for alvor åbnet døren for flygtninge, der i højere grad har fået …

Dansk Flygtningehjælp: Danmark kan tage flere flygtninge

Var antallet af mennesker på flugt verden over reduceret, ville det være en succes, at …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: