Home / Nyheder / Få overblikket over denne sommers transfervindue
TV3sport

Få overblikket over denne sommers transfervindue

Denne sommers transfervindue er nu lukket i de fleste dele af verden, og det er tid til at få overblikket over de største spillertransfers, dyreste indkøb og klogeste “scoops”. Her får du overblikket over fodboldens svar på shop-amok.

“Pengemaskinen” Paris

Paris-Saint-Germain eller PSG har i flere år været berygtet for deres enorme pengeforbrug på transfermarkedet. I år er ingen undtagelse i år. Neymar Jr. kom til klubben fra FC Barcelona for svimlende 1,47 milliarder kroner. Handlen brød derfor rekorden for den dyreste transfer i fodboldens historie. Neymar Jr. kan nu kalde sig verdens dyreste fodboldspiller.

Farlige angribere købt ind til Premier League

I den engelske liga “Barclays Premier League” er der blevet købt stort ind. De store navne har især været angribere. Alexandre Lacazette startede tendensen med sit skifte til Arsenal. Ikke lang tid efter skiftede Alvaro Morata fra Real Madrid til Chelsea, mens Romelu Lukaku skiftede Everton ud med “de røde djævle” fra Manchester. Alle tre angribere scorede i sæsonens første kamp.

Barcelona køber stortalent

Ovenpå tabet af Neymar Jr. fra FC Barcelonas side, skulle de ud på transfermarkedet efter en ny venstrekant. Den kun 20-årige Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund har i lang tid været i søgelyset fra de allerstørste klubber i Europa. Efter lang tids forhandling skete det endelig. FC Barcelona købte Dembélé. Han kommer nu til at spille sammen med superstjerner som Lionel Messi og Luis Suarez.

Rooney vender tilbage til Everton

Wayne Rooney har i 13 år spillet for Manchester United siden han kom til klubben i 2004 fra Everton. Denne sommer er det dog en kendsgerning, at Wayne Rooney vender hjem. Evertons fans stod klar og sang ham ind, da han havde sin første hjemmekamp på Goodison Park i over 13 år. En legende bliver han endda kaldt af både fans fra United og Everton.

FC Helsingørs topscorer solgt til til AGF

Andre Riel har bombet mål ind for oprykkerne FC Helsingør og er oppe på 4 mål i denne sæson. En spiller som mange anses for at være manden, der skal redde Helsingør for nedrykning. Han blev i transfervinduets sidste dage købt til AGF. Han skal nu spille for Aarhus-klubben.

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: