Home / Nyheder / Socialdemokratiet afviser udspillet til finanslov
Foto: Jens Dresling

Socialdemokratiet afviser udspillet til finanslov

Torsdag fremlagde regeringen sit udspil til finanslov. Socialdemokratiet (S) har et helt andet fokus end regeringen. Det skriver partiets politiske ordfører, Nicolai Wammen, i en kommentar.

S vil først og fremmest sikre, at velfærden ikke bliver forringet. De vil have gode forhold for de ældre, i folkeskolen og i sundhedsvæsenet.

Men S er enig med regeringen i, at der skal bruges penge på at bekæmpe bandekriminaliteten. Der må ikke være steder i landet, hvor borgerne ikke kan føle sig trygge på grund af kriminelle bander.

Finansminister Kristian Jensen (V) siger, at der er råd til at prioritere både velfærd og skattelettelser. Der er nemlig fremgang i økonomien, og for første gang siden 2006 vil der være en vækst på 2,0 %.

Det er godt, mener Socialdemokratiet; men det er vigtigt at sikre, at væksten kan fortsætte. Derfor skal der bruges penge på at uddanne og opkvalificere lønmodtagerne.

Så kan vi sikre, at der er den arbejdskraft, som erhvervslivet efterspørger. Og vi kan sikre, at arbejdspladserne bliver i Danmark – og ikke flytter til udlandet, mener Nicolai Wammen.

Jyllands-Posten / Ritzau

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: