Home / Nyheder / Højhastighedstog i fremtiden?
(Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Højhastighedstog i fremtiden?

Danmark har ikke købt højhastighedstog. Der er i stedet købt tog, som passer til de nuværende togskinner. Men transportminister, Ole Birk Olesen, åbner op for de hurtige højhastighedstog i fremtiden. Transportministeren siger, at hvis der engang laves nye skinner, kan højhastighedstogene komme på tale igen.

Kommer der nye skinner i fremtiden og dermed ny infrastruktur, så kan timemodellen overholdes. Timemodellen går ud på transporttid mellem de store byer på en time. Det vil sige en 60 minutters togtur mellem København og Odense, Odense og Aarhus, Esbjerg og Odense samt Aarhus og Aalborg.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

Regeringen og Dansk Folkeparti vil kunne forbyde landes moské-støtte

Det skal være slut med, at lande som Qatar og Tyrkiet donerer penge til trossamfund …

Udlændingestyrelsen vil bremse opholdstilladelser til syrere

For første gang siden 2013 vurderer Udlændingestyrelsen ikke, at situationen alle steder i Syrien giver …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: