Home / Nyheder / Højhastighedstog i fremtiden?
(Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Højhastighedstog i fremtiden?

Danmark har ikke købt højhastighedstog. Der er i stedet købt tog, som passer til de nuværende togskinner. Men transportminister, Ole Birk Olesen, åbner op for de hurtige højhastighedstog i fremtiden. Transportministeren siger, at hvis der engang laves nye skinner, kan højhastighedstogene komme på tale igen.

Kommer der nye skinner i fremtiden og dermed ny infrastruktur, så kan timemodellen overholdes. Timemodellen går ud på transporttid mellem de store byer på en time. Det vil sige en 60 minutters togtur mellem København og Odense, Odense og Aarhus, Esbjerg og Odense samt Aarhus og Aalborg.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: