Home / Nyheder / Højhastighedstog i fremtiden?
(Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Højhastighedstog i fremtiden?

arda

Danmark har ikke købt højhastighedstog. Der er i stedet købt tog, som passer til de nuværende togskinner. Men transportminister, Ole Birk Olesen, åbner op for de hurtige højhastighedstog i fremtiden. Transportministeren siger, at hvis der engang laves nye skinner, kan højhastighedstogene komme på tale igen.

Kommer der nye skinner i fremtiden og dermed ny infrastruktur, så kan timemodellen overholdes. Timemodellen går ud på transporttid mellem de store byer på en time. Det vil sige en 60 minutters togtur mellem København og Odense, Odense og Aarhus, Esbjerg og Odense samt Aarhus og Aalborg.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

Løkke: Regionernes fremtid er uafklaret

De fem regioner, hvis primære opgave er at drive sundhedsvæsnet, går en uvis fremtid i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: