Home / lidt af hvert / 37 såret efter brand i tysk asylcenter

37 såret efter brand i tysk asylcenter

37 personer herunder 10 børn er såret, efter en brand brød ud i et asylcenter tidligt søndag i den tyske by Bremen, skriver Reuters.

Branden startede i en skraldespand, der stod i kælderen i centeret, der huser mere end 100 flygtninge.

Ifølge det lokale politi er man fortsat i gang med at undersøge hændelsen og vil ikke afvise, at branden kan være blevet påsat af udefrakommende.

Brandvæsenet i Bremen har udtalt, at 14 af de sårede, herunder de 10 børn, blev kørt til klinikker rundt om i byen, mens de resterende sårede blev behandlet på stedet.

Mere end 70 brandfolk og 27 køretøjer var involveret i slutningsarbejdet. Massive røgskader har gjort, at asylcenteret i øjeblikket er ubeboeligt.

I takt med at Tyskland de seneste to år har modtaget mere end en mio. flygtninge, er antallet af højreekstremistiske voldshandlinger steget markant, og antallet af ildspåsættelser mod asylcentre er steget fra 5 til 75 på blot et år, lyder det i en årlig rapport fra Tysklands efterretningstjeneste.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

Menneskeretskommissær går ind i sag, der truer central dansk asylstramning

Europarådets menneskerettighedskommissær, Dunja Mijatović, involverer sig nu i en retssag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: