Home / Nyheder / DF kræver garanti om udlændingepolitik
Foto: Polfoto

DF kræver garanti om udlændingepolitik

arda

Socialdemokratiet er hovedsagligt enige med Dansk Folkeparti og regeringen om udlændingepolitikken. Men Kristian Thulesen Dahl (DF) mener, at Socialdemokratiet bør garantere over for danskerne, at politikken ikke bliver lempet efter et valg.

Kristian Thulesen Dahl er bange for, at De Radikale, Enhedslisten og Alternativet vil kunne få ændret Socialdemokratiets kurs, når der skal forhandles om at danne regering. Thulesen Dahl siger, at DF’s tætte samarbejde med Socialdemokratiet bygger på, at Socialdemokratiet holder fast ved en stram udlændingepolitik. De øvrige partier må ifølge Thulesen Dahl ikke få indflydelse.

Socialdemokratiets politiske ordfører Nicolai Wammen, siger, at en S-regering vil føre en udlændingepolitik hen over midten. Det vil også sige sammen med DF. Og at der er stort flertal for den nuværende politik i Folketinget.

Socialdemokratiet vil ikke føre en udlændingepolitik, der er bestemt af De Radikale, Enhedslisten og Alternativet, siger Nicolai Wammen; men han vil ikke udstede nogen garanti.

De Radikales gruppeformand, Sofie Carsten Nielsen, er ikke enig med DF. Hvis De Radikale skal lægge stemmer til en S-regering, vil de også have indflydelse – også på udlændingepolitikken. De vil ikke bakke op om et projekt, der kun består af, hvad DF og Socialdemokratiet kan blive enige om.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

Løkke: Regionernes fremtid er uafklaret

De fem regioner, hvis primære opgave er at drive sundhedsvæsnet, går en uvis fremtid i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: