Home / Nyheder / Undersøgelse af Skat
Foto: Liselotte Sabroe, Berlingske

Undersøgelse af Skat

arda

Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti vil have en undersøgelseskommission.Kommissionen skal undersøge problemerne i Skat.

De to partier har udsendt en fælles meddelelse om kravet.

Mette Frederiksen (S) kalder krisen i Skat for en af de største skandaler i nyere tid.Krisen er ved at ødelægge befolkningens tillid til myndighederne.

Skandalerne i Skat har kostet den danske stat mange milliarder kroner.

Undersøgelseskommissionen skal finde ud af, hvad der er gået galt i Skat.Det skal være en grundig undersøgelse, så man kan undgå lignende skandaler i fremtiden.Det er nødvendigt for at genopbygge tilliden til, at vi alle bidrager til samfundet.Det mener både Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl (DF).

De seneste 10 år har der været flere skatteministre fra både den blå og den røde blok.Derfor er der nogen, der har ment, at politikerne ikke ville have en undersøgelse.Men nu er tiden inde til at få lavet en grundig undersøgelse en gang for alle, siger Mette Frederiksen.

Når kommissionen skal undersøge skandalerne i Skat, vil mange politikere og embedsmænd skulle vidne for kommissionen, og fortælle hvad der er sket.Det kan komme til at betyde, at for eksempel de nuværende ministre Troels Lund Rasmussen og Kristian Jensen skal stå til regnskab, for hvad de har gjort.

Justitsministeren skal udpege de personer, der skal sidde i kommissionen.De skal alle være uafhængige af de personer, der skal undersøges.

Ritzau/TV2

About Radio Sawa

Check Also

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

Løkke: Regionernes fremtid er uafklaret

De fem regioner, hvis primære opgave er at drive sundhedsvæsnet, går en uvis fremtid i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: