Home / Nyheder / Liberal Alliance forsvarer større forbrug i den offentlige sektor
(Foto: Linda Kastrup/Scanpix)

Liberal Alliance forsvarer større forbrug i den offentlige sektor

arda

Liberal Alliance er det mest liberale parti i Danmark. De går ind for lave skatter og økonomisk frihed. Partiet mener, at den offentlige sektor er for stor. I 2015 gik Liberal Alliance til valg på at mindske udgifterne i den offentlige sektor, så den ikke voksede sig større. Men nu forsvarer Liberal Alliance, at forbruget i den offentlige sektor vokser 0,8%.

Økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøl siger, at der ikke er noget galt i en stigning. Han siger, at regeringen bare følger finansloven fra efteråret. Her var Venstre med til at godkende, at forbruget i den offentlige sektor voksede 0,8%.

Ritzau

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: