Home / samfund / Regeringen vil give flere penge til vuggestuer og børnehaver
Foto: Joachim Adrian/ Politiken

Regeringen vil give flere penge til vuggestuer og børnehaver

arda

Udsatte børn i børnehaver og vuggestuer skal have mere hjælp. Regeringen vil derfor give flere penge til 100 vuggestuer og børnehaver. Pengene skal komme fra en pulje på 580 mio. kr. Regeringens plan er at bruge de fleste af de 580 mio. kr. på de udsatte børn. Der skal ansættes flere pædagoger til de børn, som har det svært. Ved at hjælpe børnene i en tidlig alder, får de bedre chancer for at klare sig godt med uddannelser og jobs resten af livet. Børne- og socialminister, Mai Mercado siger, at indsatsen i en tidlig alder giver god mening. De ekstra pædagoger kan blandt andet udvikle de udsattes børns sprog. Det kan børnene bruge, når de starter i skolen, så de er mere parat og ikke sakker bagud.

DR

About Radio Sawa

Check Also

Regeringen vil sikre bedre hjælp til de mest psykisk syge

Mennesker med de sværeste og mest invaliderende psykiske lidelser skal have bedre hjælp. Det mener …

Politiet melder om en »imponerende« stille og rolig Copenhagen Pride

Sidste år lød beskeden fra politiet, at hele fem personer var blevet udsat for såkaldte …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: