Home / Nyheder / Eksplosioner ved tysk fodboldbus skaber ikke panik i dansk fodbold

Eksplosioner ved tysk fodboldbus skaber ikke panik i dansk fodbold

arda

Tre eksplosioner ved Dortmunds spillerbus er blevet fulgt tæt af medierne. Spillerbussen blev ramt, da den kørte fra fodboldspillernes hotel til stadion, hvor der skulle spilles kvartfinale i Champions League. En af Dortmunds fodboldspillere er blevet såret. Selvom de tre eksplosioner vakte stor opsigt og forargelse, får det ikke konsekvenser for dansk fodbold. Der er for eksempel ikke ekstra sikkerhed for det danske fodboldhold, FCK. FCK har tidligere på året været med i Champions League. To mænd med islamistisk baggrund er anholdt og mistænkt for at stå bag angrebet. Angrebet efterforskes som terror.

TV2

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: