Home / Nyheder / Indvandrere, deres efterkommere og flygtninge koster 28 mia. om året
Foto: NORDE ERNST VAN

Indvandrere, deres efterkommere og flygtninge koster 28 mia. om året

arda
Det går bedre med at få flygtninge i arbejde. Men selvom der er fremgang, er det stadig ikke nok. Finansminister, Kristian Jensen, siger, at flere asylansøgere og indvandrere skal i arbejde. Finansministeren peger på nye tal fra Finansministeriet. Tallene viser, at indvandrere, indvandreres efterkommere og flygtninge koster staten 28 mia. kr. om året. Det er blandt andet fordi 80% af denne gruppe er under 25 år og derfor ikke betaler skat. Det er også ikke-vestlige lande, som især halter bagud i jobstatistikken. Folk fra disse lande er sværere at få i job end for eksempel folk fra USA og EU.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: