Home / Nyheder / Pia Kjærsgaard kritiserer gruppestøtte til politiske partier på 52 mio. kr.
Foto: Nils Meilvang / Scanpix Denmark

Pia Kjærsgaard kritiserer gruppestøtte til politiske partier på 52 mio. kr.

arda

D. 1. januar kom der en ny lov. Den gik ud på at give flere penge til partierne på Christiansborg. Alle på nær Enhedslisten og Dansk Folkeparti støttede op om lovforslaget. Det betyder, at folketingsgrupperne får 52 mio. kr. i gruppestøtte. Det er en stigning på 40%. Pengene går blandt andet til løn af medarbejdere for partierne, rådgivere og andre eksperter.

Folketingets formand, Pia Kjærsgaard, mener, at de 52 mio. kroner er alt for mange penge. Hun tror, at de ekstra penge til folketingsgrupperne er med til at gøre folk trætte af politik. Der har været mange historier i medierne om politikerlede. At vælgerne er skeptiske over politikere og ikke rigtig tror på dem. Den øgede mio. støtte vil derfor bare gøre politikerleden større.

TV2.

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: