Home / Nyheder / Kendt SF-politiker: Özlem Cekic melder sig ud af partiet 
Foto: Jakob Jørgensen

Kendt SF-politiker: Özlem Cekic melder sig ud af partiet 

Özlem Cekic har været medlem af SF i 14 år og valgt ind i Folketinget fra 2007 til 2015.

Men nu siger den kendte politiker stop. Hun er ikke længere medlem af SF. Hun er utilfreds med partiets politik, når det kommer til flygtninge. Özlem Cekic mener, at SF har rykket sig meget til højre. Den endelige udmeldning af partiet skete efter SF’s støtte til regeringens nødbremse. Nødbremsen giver politiet muligheden for at at afvise flygtninge ved grænsen i krisesituationer. Det gælder også børn, der kommer uden forældre. SF bakkede op om forslaget. Bagefter kom det frem, at ledelsen i SF ikke havde læst forslaget godt nok igennem. For i forslaget stod, at afvisninger også gælder flygtningebørn uden forældre. Det var muligheden for at afvise flygtningebørn uden forældre, som fik bægeret til at flyde over.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: