Home / Nyheder / Regeringen skærer 800 mio. kr af ulandsbistanden
foto fra Information.dk

Regeringen skærer 800 mio. kr af ulandsbistanden

arda

I 2016 aftalte Regeringen sammen med de andre blå partier at give 0,71% af bruttonationalindkomsten (BNI) til ulandshjælp. Men i stedet for de 0,71% gav Regeringen 0,67% af BNI. Det er 800 mio. kroner mindre en lovet.

Generalsekretær i Dansk Røde Kors siger, at det er mange penge. For de penge kan der gøres en stor forskel. Han siger, at der aldrig har været så mange store katastrofer i verden, som der er lige nu. Så verdens fattige lande og de lande med krig, har virkelig brug for ulandskronerne. Generalsekretæren udtaler, at hver kroner redder menneskeliv.

TV2.

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: