Home / Nyheder / Regeringen skærer 800 mio. kr af ulandsbistanden
foto fra Information.dk

Regeringen skærer 800 mio. kr af ulandsbistanden

I 2016 aftalte Regeringen sammen med de andre blå partier at give 0,71% af bruttonationalindkomsten (BNI) til ulandshjælp. Men i stedet for de 0,71% gav Regeringen 0,67% af BNI. Det er 800 mio. kroner mindre en lovet.

Generalsekretær i Dansk Røde Kors siger, at det er mange penge. For de penge kan der gøres en stor forskel. Han siger, at der aldrig har været så mange store katastrofer i verden, som der er lige nu. Så verdens fattige lande og de lande med krig, har virkelig brug for ulandskronerne. Generalsekretæren udtaler, at hver kroner redder menneskeliv.

TV2.

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: