Home / Nyheder / Aarhus har fået færre flygtninge end ventet
Foto: Mikkel Berg Pedersen

Aarhus har fået færre flygtninge end ventet

Ligesom resten af landet har Aarhus i Østjylland fået færre flygtninge end forventet. I 2015 forventede Kommunernes Landsforening at Aarhus skulle modtage 515 flygtninge. Men der kom kun 451. I 2016 var mønstret det samme. Forventningen var 607, men der kom kun 305 flygtninge.

Selvom der kommer færre flytninge til Aarhus vil Venstre og Dansk Folkeparti ikke have flere til byen. Venstrepolitiker i Aarhus siger, at det ikke er fordi, partiet ikke vil tage imod flygtninge. Men Aarhus har i forvejen problemer med integrationen. Tal viser, at det er svært at få ikke-vestlige borgere ind på arbejdsmarkedet.

Jyllands-Posten.

About Radio Sawa

Check Also

Udlændingestyrelsen vil bremse opholdstilladelser til syrere

For første gang siden 2013 vurderer Udlændingestyrelsen ikke, at situationen alle steder i Syrien giver …

Enighed om at lade integrationsuddannelse fortsætte

Den såkaldte IGU – som er en forkortelse for integrationsgrunduddannelsen – fortsætter. Ordningen, der giver …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: