Home / Nyheder / Aarhus har fået færre flygtninge end ventet
Foto: Mikkel Berg Pedersen

Aarhus har fået færre flygtninge end ventet

Ligesom resten af landet har Aarhus i Østjylland fået færre flygtninge end forventet. I 2015 forventede Kommunernes Landsforening at Aarhus skulle modtage 515 flygtninge. Men der kom kun 451. I 2016 var mønstret det samme. Forventningen var 607, men der kom kun 305 flygtninge.

Selvom der kommer færre flytninge til Aarhus vil Venstre og Dansk Folkeparti ikke have flere til byen. Venstrepolitiker i Aarhus siger, at det ikke er fordi, partiet ikke vil tage imod flygtninge. Men Aarhus har i forvejen problemer med integrationen. Tal viser, at det er svært at få ikke-vestlige borgere ind på arbejdsmarkedet.

Jyllands-Posten.

About Radio Sawa

Check Also

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

Regeringen og Dansk Folkeparti vil kunne forbyde landes moské-støtte

Det skal være slut med, at lande som Qatar og Tyrkiet donerer penge til trossamfund …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: