Home / Nyheder / Aarhus har fået færre flygtninge end ventet
Foto: Mikkel Berg Pedersen

Aarhus har fået færre flygtninge end ventet

Ligesom resten af landet har Aarhus i Østjylland fået færre flygtninge end forventet. I 2015 forventede Kommunernes Landsforening at Aarhus skulle modtage 515 flygtninge. Men der kom kun 451. I 2016 var mønstret det samme. Forventningen var 607, men der kom kun 305 flygtninge.

Selvom der kommer færre flytninge til Aarhus vil Venstre og Dansk Folkeparti ikke have flere til byen. Venstrepolitiker i Aarhus siger, at det ikke er fordi, partiet ikke vil tage imod flygtninge. Men Aarhus har i forvejen problemer med integrationen. Tal viser, at det er svært at få ikke-vestlige borgere ind på arbejdsmarkedet.

Jyllands-Posten.

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: