Home / samfund / Dansker vil kæmpe for kurdisk modstandsgruppe men må ikke for politiet i Danmark
Foto: TV 2.

Dansker vil kæmpe for kurdisk modstandsgruppe men må ikke for politiet i Danmark

En 19-årig dansker vil kæmpe sammen med den kurdiske modstandsgruppe YPG. YPG kæmper mod IS. Den 19-årige havde købt billet og var klar til at tage afsted. Men så kom to kampklædte politibetjente og tog hans pas. De mente, at den 19-årige ville være til fare for statens sikkerhed eller andre staters sikkerhed. Så nu må den 19-årige dansker bliver hjemme i stedet for at kæmpe mod IS. Den danske stat har siden marts 2015 kunne tage borgernes pas, hvis de tror, at de vil være med i væbnede konflikter i udlandet. Den 19-årige er meget utilfreds. Han synes, det er meget uretfærdigt, at han må kæmpe sammen med YPG.

TV2.

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: