Home / samfund / Dansker vil kæmpe for kurdisk modstandsgruppe men må ikke for politiet i Danmark
Foto: TV 2.

Dansker vil kæmpe for kurdisk modstandsgruppe men må ikke for politiet i Danmark

arda

En 19-årig dansker vil kæmpe sammen med den kurdiske modstandsgruppe YPG. YPG kæmper mod IS. Den 19-årige havde købt billet og var klar til at tage afsted. Men så kom to kampklædte politibetjente og tog hans pas. De mente, at den 19-årige ville være til fare for statens sikkerhed eller andre staters sikkerhed. Så nu må den 19-årige dansker bliver hjemme i stedet for at kæmpe mod IS. Den danske stat har siden marts 2015 kunne tage borgernes pas, hvis de tror, at de vil være med i væbnede konflikter i udlandet. Den 19-årige er meget utilfreds. Han synes, det er meget uretfærdigt, at han må kæmpe sammen med YPG.

TV2.

About Radio Sawa

Check Also

Løkke slår fast: Burkaer skal ikke give fængselsstraf

Selv om en fransk-algerisk rigmand har bebudet, at han vil betale bøder for de danske …

Fagforbund advarer: Syrere kan blive konjunkturgidsler

Danske virksomhed har for alvor åbnet døren for flygtninge, der i højere grad har fået …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: