Home / Nyheder / Tyrkere i Danmark er bange for at rejse til Tyrkiet

Tyrkere i Danmark er bange for at rejse til Tyrkiet

Det kan være farligt at sige noget negativt om Tyrkiets præsident, Erdogan. Det har nogle tyrkere i Danmark fundet ud af, da de er blevet beskyldt for landsforræderi. For eksempel er tidligere Folketingsmedlem Ózlem Cekic blevet beskyldt for landsforræderi, fordi hun ikke er enig med Erdogan.

Ózlem Cekic og andre dansktyrkere tør ikke at rejse til Tyrkiet. De er bange for, at de er kommet på “en sort liste”. Den tyrkiske ambassadør i Danmark siger, at der ikke er en sådan sort liste. Og at Erdogan ikke opfordrer tyrkere til at sladre om andre tyrkere, som er kritiske over for systemet.

DR

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: