Home / Nyheder / Tyrkere i Danmark er bange for at rejse til Tyrkiet

Tyrkere i Danmark er bange for at rejse til Tyrkiet

arda

Det kan være farligt at sige noget negativt om Tyrkiets præsident, Erdogan. Det har nogle tyrkere i Danmark fundet ud af, da de er blevet beskyldt for landsforræderi. For eksempel er tidligere Folketingsmedlem Ózlem Cekic blevet beskyldt for landsforræderi, fordi hun ikke er enig med Erdogan.

Ózlem Cekic og andre dansktyrkere tør ikke at rejse til Tyrkiet. De er bange for, at de er kommet på “en sort liste”. Den tyrkiske ambassadør i Danmark siger, at der ikke er en sådan sort liste. Og at Erdogan ikke opfordrer tyrkere til at sladre om andre tyrkere, som er kritiske over for systemet.

DR

About Radio Sawa

Check Also

SF: Vi er klar til indgå skoleforlig med de blå partier for at få kortere skoledage

SF er klar til at trække sig ud af skolereformforliget når det skal revurderes igen …

DF og K: Alle skal give hånd for at få statsborgerskab

Det skal være et krav, at man giver hånd, hvis man skal have dansk statsborgerskab. …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: