Home / Nyheder / Historisk: Danmark er uden gæld

Historisk: Danmark er uden gæld

arda

På mandag bliver der skrevet historie. Det er nemlig dagen, hvor Danmark ikke har gæld i fremmed valuta. Sidst det skete var 183 år siden i 1834. Efter mandag har den danske stat kun gæld i danske kroner. Finansminister Kristian Jensen er glad. Han siger, at det er resultat af tillid i den danske økonomi. Også fastkurspolitikken til Euroen spiller en rolle. Selvom Danmark ikke har gæld i andre valutaer, betyder det ikke, at Danmark ikke skylder penge. Tal fra Nationalbanken viser, at staten skylder 466,6 mio. danske kroner.

DR

About Radio Sawa

Check Also

SF: Vi er klar til indgå skoleforlig med de blå partier for at få kortere skoledage

SF er klar til at trække sig ud af skolereformforliget når det skal revurderes igen …

DF og K: Alle skal give hånd for at få statsborgerskab

Det skal være et krav, at man giver hånd, hvis man skal have dansk statsborgerskab. …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: