Home / Nyheder / Dansk Folkeparti om Tyrkiet: Bliver aldrig en del af EU
Scanpix

Dansk Folkeparti om Tyrkiet: Bliver aldrig en del af EU

arda

Dansk Folkeparti har aldrig været tilhængere af Tyrkiet som medlem af EU. Og nu melder partiets udenrigsordfører klart ud. Han siger, at Tyrkiet ikke hører hjemme i EU, og at de aldrig kommer med. Den seneste tid er Tyrkiet med Erdogan i spidsen kommet med meget skarpe kommentarer til Holland, Tyskland og Danmark. Erdogan har omtalt Holland og Tyskland som racistiske. Og han kritiserede Danmark, efter Lars Løkke udskød et møde med den tyrkiske premierminister. Sidst men ikke mindst bliver dansk-tyrkere angivet som landsforrædere til de tyrkiske myndigheder, hvis de er kritiske over for Erdogan. Ingen ved med sikkerhed, om der findes en officiel linje, hvor tyrkere kan melde andre tyrkere for landsforræderi. Men Søren Espersen er ved at være træt af Tyrkiet. Så stod det til ham og Dansk Folkeparti skal Tyrkiet ikke være medlem af EU.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Løkke slår fast: Burkaer skal ikke give fængselsstraf

Selv om en fransk-algerisk rigmand har bebudet, at han vil betale bøder for de danske …

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: