Home / Nyheder / Vælgere giver flere ministre dårlige karakterer

Vælgere giver flere ministre dårlige karakterer

19 ud af 22 ministre i den nye Venstre-Konservativ-Liberal Alliance-regering (VKLA-regering) bliver hårdt dømt af vælgerne. Vælgerne mener, at 19 ud af de 22 ministre er mindre troværdige nu end før de gik i regering. De mindst troværdige politikere er ifølge vælgerne ældreminister, Thyra Frank, og transportminister, Ole Birk. Begge ministre er fra Liberal Alliance. I de sidste måneder har der været mange negative historier om ministrene. I den modsatte ene af listen ligger integrationsminister, Inger Støjberg. Mange vælgere synes, hun er en af de mest troværdige ministre i VKLA-regeringen. Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) er den eneste minister, som går frem i målingen.

Jyllands-Posten.

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: