Home / samfund / 25-årig mand fra Somalia er udvist efter 19 år i Danmark

25-årig mand fra Somalia er udvist efter 19 år i Danmark

Højesteret i Danmark har bestemt, at ung somalisk mand skal forlade Danmark.

Den somaliske mand er 25 år og har boet i Danmark i 19 år. Han er dømt mange gange for at overtræde loven. Sidste gang var i 2015, hvor han overfaldt en ældre mand i sit hjem. Han slog den ældre i hovedet med en stegepande og stak ham med en kniv i maven og i brystet.

Den somaliske mand fik 4,5 års i fængsel i Østre landsret. Men den øverste domstol, Højesteret, mener, at den somaliske mand vil blive ved med at overtræde loven, når han kommer ud af fængslet. Derfor valgte Højesteret at udvise ham af Danmark. Den 25-årige somalier har sin familie og 12 halvsøskende i Danmark. Men Højesteret slår fast, at han ikke er godt integreret og skal udvises.

DR.

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: