Home / samfund / Smertestillende medicin kan give hjertestop

Smertestillende medicin kan give hjertestop

Ny dansk undersøgelse viser, at de smertestillende piller Ibuprofen, kan øge risikoen for hjertestop. Grunden er stoffet NSAID. NSAID øger risikoen for hjertestop med 31%. I dag kan man købe Ibuprofen uden recept fra lægen. Det mener en dansk professor er et stort problem. Han advarer mod at bruge de smertestillende piller. Professoren siger også, at det er vigtigt at læse den lille seddel, som ligger i æsken, når man køber pillerne. Her står der blandt andet om bivirkningerne ved at tage medicinen.

DR

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: