Home / Nyheder / 5% af vælgerne vil stemme på Det Konservative Folkeparti 

5% af vælgerne vil stemme på Det Konservative Folkeparti 

For første gang i to år runder Det Konservative Folkeparti 5% i en meningsmåling. Partiet har haft det svært og er også det mindste parti på Christiansborg. Ved sidste Folketingsvag i 2015 fik partiet 3,4% af stemmerne. Men siden Det Konservative Folkeparti kom i regering i november sidste år, er det gået bedre i meningsmålingerne. Politisk ordfører, Mette Abildgaard, er glad for den positive udvikling. Hun tror, at danskerne belønner partiet for at tage ansvar og sikre, at blå blok blev ved magten. I fremtiden håber hun på flere end 5%. Det Konservative Folkeparti er 101 år gammel og et af de ældste partier i Folketinget.

Jyllands-Posten

About Radio Sawa

Check Also

Regeringen og Dansk Folkeparti vil kunne forbyde landes moské-støtte

Det skal være slut med, at lande som Qatar og Tyrkiet donerer penge til trossamfund …

Udlændingestyrelsen vil bremse opholdstilladelser til syrere

For første gang siden 2013 vurderer Udlændingestyrelsen ikke, at situationen alle steder i Syrien giver …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: