Home / Nyheder / Lars Løkke udskyder besøg af tyrkisk premierminister
/ AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND

Lars Løkke udskyder besøg af tyrkisk premierminister

Den tyrkiske premierminister skulle efter planen besøge Danmark d. 20. marts. Men statsminister Lars Løkke har udskudt besøget. Grunden er problemerne mellem Tyrkiet på den ene side og Tyskland og Holland på den anden side. Den tyrkiske udenrigsminister fik ikke lov til at rejse til Holland, hvor han skulle være med i et vælgermøde. I Tyskland er en tyrkisk minister også blevet nægtet adgang. De mange tyrkiske besøg i Europa er fordi, der snart er folkeafstemning i Tyrkiet. Afstemingen kan give Erdogan lov til at sidde på regeringsmagten frem til 2029. Lars Løkke har med sit afbud valgt at gøre som sine europæiske naboer. Statsministeren siger, at timingen for besøget ikke er god. Udenlandske medier skriver også om Lars Løkkes afbud. Amerikanske CNN og Arab News har blandt andet dækket historien.

DR

About Radio Sawa

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: