Home / Nyheder / Lars Løkke udskyder besøg af tyrkisk premierminister
/ AFP PHOTO / EMMANUEL DUNAND

Lars Løkke udskyder besøg af tyrkisk premierminister

arda

Den tyrkiske premierminister skulle efter planen besøge Danmark d. 20. marts. Men statsminister Lars Løkke har udskudt besøget. Grunden er problemerne mellem Tyrkiet på den ene side og Tyskland og Holland på den anden side. Den tyrkiske udenrigsminister fik ikke lov til at rejse til Holland, hvor han skulle være med i et vælgermøde. I Tyskland er en tyrkisk minister også blevet nægtet adgang. De mange tyrkiske besøg i Europa er fordi, der snart er folkeafstemning i Tyrkiet. Afstemingen kan give Erdogan lov til at sidde på regeringsmagten frem til 2029. Lars Løkke har med sit afbud valgt at gøre som sine europæiske naboer. Statsministeren siger, at timingen for besøget ikke er god. Udenlandske medier skriver også om Lars Løkkes afbud. Amerikanske CNN og Arab News har blandt andet dækket historien.

DR

About Radio Sawa

Check Also

Pensionister betaler selv 2 ud af 3 kroner.

De ældre over 65 år betaler selv en større del af udgifterne til velfærd. Den …

S-ordfører: Derfor er vores udlændingepolitik ændret markant de seneste 20-30 år

Det sker i forbindelse med en replik til den bogaktuelle og erklærede venstreorienterede Kristian Thorup, …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: