Home / Nyheder / Justitsminister vil forbyde fanger at få julegaver i fængslet
Foto: Ólafur Steinar Gestsson / Scanpix Denmark

Justitsminister vil forbyde fanger at få julegaver i fængslet

arda

Fanger har det for godt i landets fængsler. Derfor skal der strammes op. Det mener justitsminister, Søren Pape. Hvis det står til ham, skal fangerne ikke have lov til at se tv og modtage gaver, mens de sidder i fængsel. Justitsministeren vil gøre det surt for de hårde kriminelle som rockere og bandemedlemmer. Men formanden for fængselsbetjente synes, det er en rigtig dårlig ide at stramme mere op. Han siger, at der måske er 10% som er hårde kriminelle. De 90% andre kan der rykkes ved. Og at fjerne en ting som gaver, gavner hverken de indsatte eller de pårørende. Formanden for fængselsbetjente mener, at det er vigtigt, at man ikke håbet for de indsatte. Det kan nemlig føre til endnu mere kriminalitet, fordi fangerne vil føle, at de ikke har noget at miste.

Louise Boo Jespersen

About Radio Sawa

Check Also

Løkke slår fast: Burkaer skal ikke give fængselsstraf

Selv om en fransk-algerisk rigmand har bebudet, at han vil betale bøder for de danske …

DF: Elbæks udlændingepolitik er et frontalangreb på Danmark

Bliver Alternativets udlændingepolitik ført ud i livet, vil danskerne miste afgørende indflydelse på udviklingen af …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: