Home / Nyheder / Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab
Scanpix/Henning Bagger

Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab

arda

Dansk Folkeparti mener, at en borger kun kan have ét statsborgerskab. Det siger partiets formand, Kristian Thulesen Dahl, efter debatten om tyrkiske ministres besøg i Europa. De tyrkiske ministre vil gerne til vælgermøder i Danmark, Tyskland og Holland. Ministrene vil henvende sig til tyrkiske borgere i disse lande, da de kan stemme ved næste folkeafsteming i Tyrkiet. Folkeafstemningen kan give mere magt til den siddende præsident, Erdogan.

Dansk Folkeparti synes ikke det er i orden, at tyrkiske ministre kan føre valgkampagne i Danmark. Partiet mener, at dobbelt statsborgerskab er en dårlig ide. Kristian Thulesen Dahl siger, at enten er man dansk, eller også er man tyrkisk.

TV2

About Radio Sawa

Check Also

Liberal Alliance: Dansk Folkeparti dyrker splittelsen i blå blok

På dagen, hvor Dansk Folkeparti skyder det politiske år i gang på et sommergruppemøde i …

Flere flygtningeudgifter skal tælle som ulandsbistand

Nye regler fra OECD vil formentlig få den danske udviklingsbistand til at vokse. I hvert …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: