Home / Nyheder / Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab
Scanpix/Henning Bagger

Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab

Dansk Folkeparti mener, at en borger kun kan have ét statsborgerskab. Det siger partiets formand, Kristian Thulesen Dahl, efter debatten om tyrkiske ministres besøg i Europa. De tyrkiske ministre vil gerne til vælgermøder i Danmark, Tyskland og Holland. Ministrene vil henvende sig til tyrkiske borgere i disse lande, da de kan stemme ved næste folkeafsteming i Tyrkiet. Folkeafstemningen kan give mere magt til den siddende præsident, Erdogan.

Dansk Folkeparti synes ikke det er i orden, at tyrkiske ministre kan føre valgkampagne i Danmark. Partiet mener, at dobbelt statsborgerskab er en dårlig ide. Kristian Thulesen Dahl siger, at enten er man dansk, eller også er man tyrkisk.

TV2

About Radio Sawa

Check Also

Løkkes valgbombe: Åbner for SV-regering

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) siger i bogen “Befrielsens øjeblik”, der udkommer torsdag, at et …

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: