Home / Nyheder / Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab
Scanpix/Henning Bagger

Dansk Folkeparti er imod dansk OG tyrkisk statsborgerskab

Dansk Folkeparti mener, at en borger kun kan have ét statsborgerskab. Det siger partiets formand, Kristian Thulesen Dahl, efter debatten om tyrkiske ministres besøg i Europa. De tyrkiske ministre vil gerne til vælgermøder i Danmark, Tyskland og Holland. Ministrene vil henvende sig til tyrkiske borgere i disse lande, da de kan stemme ved næste folkeafsteming i Tyrkiet. Folkeafstemningen kan give mere magt til den siddende præsident, Erdogan.

Dansk Folkeparti synes ikke det er i orden, at tyrkiske ministre kan føre valgkampagne i Danmark. Partiet mener, at dobbelt statsborgerskab er en dårlig ide. Kristian Thulesen Dahl siger, at enten er man dansk, eller også er man tyrkisk.

TV2

About Radio Sawa

Check Also

Udlændingestyrelsen vil bremse opholdstilladelser til syrere

For første gang siden 2013 vurderer Udlændingestyrelsen ikke, at situationen alle steder i Syrien giver …

Enighed om at lade integrationsuddannelse fortsætte

Den såkaldte IGU – som er en forkortelse for integrationsgrunduddannelsen – fortsætter. Ordningen, der giver …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: