Home / samfund / Succeshistorier / Reportage om Azilda Caputu “Livet efter X-Factor

Reportage om Azilda Caputu “Livet efter X-Factor

Radioreportage: Hun toppede som 20-årig med at vinde X-Factor 2016. Men Azilda Caputo har sunget hele sit liv – både i Angola, hvor familien flygtede fra da hun var barn og i Danmark, hvor hun går til sangundervisning og studerer på den musikalske linje på Holstebro Gymnasium og HF. Hør Azilda Caputo fortælle om hverdagen efter X-Factor, som byder på et travlt skoleliv og en masse koncerter i fritiden. Vi har fanget hende på gymnasiet, hvor musiktimen er i fuld gang.

About admin

Check Also

Reportage om Faketa Vidimlic- Jeg vil, jeg skal, jeg kan

 Faketa Vidimlic og hendes familie flygtede i 1995 fra borgekrigen i Bosnien Hercegovina og har …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: