Home / samfund / Usunde vaner foran skærmen

Usunde vaner foran skærmen

arda

Usunde spisevaner er normalt, når vi sidder foran computeren eller tv’et. Tal viser, at vi spiser mere. Og det er ikke sundt mad, vi putter i munden. Det er ofte slik og usundt mad, som ryger ind. Grunden er, at mange ikke fokuserer på mad, når de sidder foran skærmen. De har ofte gang i at læse og se ting på skærmen. Rådet er derfor, at lave portioner og være mere opmærksom på, om man i virkeligheden er mere sulten. For mange kalorier ryger nemlig ind, når man er uopmærksom.

 DR

About admin

Check Also

Imamer vil opfordre ansøgere til at omgå krav om håndtryk

At undlade at give hånd til personer af modsat køn handler ikke om mangel på …

Regeringen vil sikre bedre hjælp til de mest psykisk syge

Mennesker med de sværeste og mest invaliderende psykiske lidelser skal have bedre hjælp. Det mener …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: