Home / samfund / Hjælp til tykke børn

Hjælp til tykke børn

Et samarbejde med Holbæk Sygehus og 8 kommuner på Sjælland har succes med at inddrage forældrene, når tykke børn skal tabe sig. Sygehuset har lavet en plan og de 8 kommuner fører planen ud i livet. 1000 tykke børn har prøvet at tabe sig og 74% er lykkedes efter et år. Principperne er blandt andet at opfatte overvægt som en sygdom og involvere hele barnets familie i at løse problemet. Forældrenes hjælp og støtte er vigtig for børnenes vægttab.

DR

About admin

Check Also

Danmark giver 675 millioner kroner til krigens ofre i Syrien

Den danske regering donerer 675 millioner kroner til den humanitære indsats i Syrien og i …

Nordiske lande vil kopiere dansk asylpolitik

Det er ikke længere kun hygge, bacon og grøn energi, der gør Danmark interessant for …

This site is protected by WP-CopyRightPro
%d bloggers like this: